Vrienden en sympathisanten

Sinds het seizoen ’21-’22 zijn de club van 50 en club van 100 omgedoopt tot respectievelijk Sympathisanten en Vrienden van V.V. Susterse Boys. Beide onderdelen zijn er voor diegenen die Susterse Boys een warm hart toedraagt. Sympathisanten worden per naambordje vermeld op het bord in onze kantine. Vrienden hebben naast een naambordje gratis drank gedurende de jaarlijkse sponsoravond.

Wil je ook sympathisant of vriend van V.V. Susterse Boys worden? Meld je dan in onze kantine of neem contact op met de sponsorcommissie via onderstaande knop.


Sponsoring

V.V. Susterse Boys bloeit de laatste jaren weer enorm op. Met 3 senioren teams en een damesteam zijn niet enkel onze ledenaantallen toegenomen maar ook het aantal aanwezige supporters. Ook naast het veld wordt er hard aan de weg getimmerd. Onlangs werd ons complex voorzien van nieuwe led lampen en dugouts. Daarnaast staat de kantine altijd garant voor uitbundige en geslaagde feestjes.

We kunnen dit echter niet alleen. We kunnen de hulp van - lokale - bedrijven goed gebruiken. Hoewel we zeer te spreken zijn over onze huidige sponsoren is er altijd ruimte voor nieuwe aanwinsten.


Sponsoren kunnen ons op verscheidene manieren bijstaan. Zo kan er in ons sponsorpakket gekozen worden voor o.a.:

  • Reclameborden
  • Vrienden van V.V. Susterse Boys
  • Sympathisanten van V.V. Susterse Boys
  • Wedstrijdbal

Wil je graag bijdragen aan onze mooie club? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie via onderstaande knop.


Contact
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image